Poda d'arbustos arbres i plantes a Barcelona i Catalunya

Poda d'arbustos, arbres i plantes, Pinopodado a Barcelona, presta serveis a tot Catalunya, aquests treballs són del tot importants per mantenir la seva salut, promoure un creixement adequat i millorar-ne l'aparença estètica.


Com realitzem la poda de plantes, arbres i arbustos


Utilitzem eines de poda esmolades i netes, com tisores de podar, podadores, xerracs i serres de poda. Això garantirà talls nets que promoguin la cicatrització ràpida de la planta.


Identificació de les branques a podar: Abans de començar, identifiquem les branques que necessitem podar. Això pot incloure branques mortes, malaltes, danyades o creuades, així com aquelles que estiguin creixent en adreces no desitjades.


Podes de manteniment: Realitza podes de manteniment regularment per eliminar les branques mortes, malaltes o danyades. Això ajuda a prevenir la propagació de malalties i plagues, i promou un creixement saludable.


Podes estètiques i formatives: En el cas d'arbres joves o arbustos, realitzem podes formatives per donar forma a la planta i promoure una estructura forta i equilibrada. Això implica l'eliminació de branques que competeixen entre si i la promoció d'una sola branca principal forta.


Consideració de l'època adequada: L'època de l'any en què es realitzi la poda pot variar segons l'espècie de planta. En general, cal evitar podar durant períodes de creixement actiu intens, ja que això pot causar estrès addicional a la planta. La poda d'hivern és comuna per a moltes espècies d'arbres i arbustos, ja que la planta està en repòs i és menys probable que pateixi danys.


Talls correctes: Realitzem talls nets i precisos prop del collaret de la branca, evitant deixar monyons llargs o talls massa a prop del tronc principal. Tallar massa a prop del tronc pot fer malbé el teixit viu i dificultar la cicatrització.


Eines desinfectades: Desinfectar i netejar les eines de poda abans i després del seu ús, especialment si estàs treballant en plantes malaltes o amb símptomes de malaltia. Això ajuda a prevenir la propagació de malalties entre les plantes.


Cada mena de planta pot tenir requisits de poda específics, així que sempre investiguem les necessitats en cada cas abans de començar. Consulti amb Pinopodado, som professionals a Serveis forestals, especialitzats i de llarga experiència al sector.


Poda d'arbustos - Poda d'arbres i plantes a Barcelona i Catalunya


Tornar

  • pinopodado.com
  • pinopodado.com
  • pinopodado.com
  • pinopodado.com