Crear un jardí amb plantes que necessiten poc reg

Crear un jardí amb plantes de poc reg pot ser una idea excel·lent per conservar aigua i mantenir un espai verd bonic! Aquí tens alguns suggeriments de plantes que són coneguts per la seva tolerància a la sequera:


Plantes decoratives per a jardins resistents a la sequera


Cactus i suculentes: Són famosos per la seva capacitat d'emmagatzemar aigua a les fulles o tiges. Algunes opcions populars són el cactus de Nadal, l'àloe vera, l'echeveria i la planta serp.


Lavanda: Aquesta planta aromàtica és resistent i requereix molt poca aigua un cop establerta. A més de la seva bella aroma, atrau les abelles i altres pol·linitzadors.


Herbes mediterrànies: Herbes com el romaní, la farigola i l'orenga són natives de regions amb estius secs i sòls pobres. Són ideals per a un jardí de baix manteniment.


Agapant: També conegut com a lliri africà, l'agapant produeix flors cridaneres i pot sobreviure amb poc reg un cop establert.


Yuca: Aquesta planta tropical és resistent a la sequera i afegeix un toc exòtic al jardí amb les fulles llargues i punxegudes.


Arbres i arbustos nadius: Investigar les espècies d'arbres i arbustos que són natives de la teva àrea pot ser una gran idea. Aquestes plantes estan adaptades a les condicions locals i sovint requereixen menys aigua un cop establertes.


Recorda que fins i tot les plantes tolerants a la sequera necessiten un reg adequat durant el primer any de creixement per establir-se correctament. Un cop establertes, moltes d'aquestes plantes necessitaran reg ocasionalment, però molt menys freqüent que les plantes que requereixen sòl constantment humit.


Un bon professional de la jardineria a Barcelona, pot aportar una bona orientació i assessorament sobre tot tipus de plantes, serveis forestals i neteja de parcel·les a Barcelona.


Crear un jardí amb plantes que necessiten poc reg


Tornar

  • pinopodado.com
  • pinopodado.com
  • pinopodado.com
  • pinopodado.com